Fatih Terim transferi telefonda bitirdi!

Ara transfer döneminin son gününde kadrosuna Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun yanı sıra Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama'yı da katan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek vaadeden savunmacının transferinde önemli bir rol oynadı. Yönetimin maddi olarak tüm imkanları zorladığı sırada Luyindama ile görüşen İmparator, transferin sonuçlanmasını sağladı.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'da transferin son gününde tüm imkanlar seferber edilirken, teknik direktör Fatih Terim de transfer için teknolojik bir şekilde devreye girdi. Sarı-kırmızılı yönetim ile yaptığı görüşmede "Ne yapıp edin Luyindama'yı transfer edin" talimatı veren Terim, Rus takımı Krasnodar'ın transfer için Standart Liege ile görüşmelere başlamasının ardından sürece dahil oldu ve Lyundima ile görüştü. Kongolu savunmacı ile Face Time üzerinden görüşen Fatih Terim, "Şampiyonluklar için sana ihtiyacım var, ekibim ile beraber bu projenin bir parçası olmanı istiyoruz" diyerek Demokratik Kongolu futbolcunun rotasını Rusya'dan Türkiye'ye çevirdi.

Galatasaray'ın 3 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Luyindima için 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Demokratik Kongolu futbolcu sezon sonuna kadar Galatasaray'dan 600 bin euro alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0