Belhanda form grafiğini yükseltiyor..


Ligin ilk yarısını boş geçen ve ilk isabetli şutunu 20.haftada deplasmanda oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında atan Younes Belhanda son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Zaman zaman eleştirilerin odak noktası olan Faslı oyuncu, hücumda daha fazla sorumluluk almaya başladığı son 4 haftada 4 gole direkt etki sağladı.

Galatasaraylı futbolseverlerin ligin ilk yarısında skora katkı yapmadığı gerekçesiyle eleştirdiği Younes Belhanda ikinci yarıdaki başarılı performansı sonrası tribünlerin sevgilisi olmuştu. Devre arasında kendisine gelen teklifleri teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmelerin ardından birer birer geri çeviren Younes Belhanda son haftalarda form grafiğiyi yükseltti. Ligin ilk yarısını boş geçip, tüm gollerini 2019'da atan Faslı yıldız, hafta sonu Erzurumspor maçında da ağları sarstı ancak bu performansı Galatasaray'a galibiyeti getirmeye yetmedi.

Geçen sezon başında Galatasaray'a transfer olduktan sonra 10 numaralı formayı giyen ve gösterdiği performans sonrasında eleştiri oklarının hedefinde yer alan Faslı yıldızın performansları incelendiğinde gerçekten çok farklı bir tablo ortaya çıkıyor. 2018 yılında Galatasaray formasıyla 15 maça çıkan Belhanda sadece 3 asist yaparken, 2019 yılında çıktığı 10 maçta 4 gol - 2 asistle yıldızlaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0