Deplasman kabusu devam ediyor!

Erzurum deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray'da deplasmanda maç kazanamama sorunu devam ediyor. Süper Lig'de bu sezon 12. dış saha maçına çıkan Fatih Terim'in öğrencileri bu maçlarda alabileceği 36 puanın yarısını hanesine yazdırabildi. Şampiyonlukla sonuçlanan 2017/18 sezonunda bu rakam 26 puandı!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başlayan deplasman kabusu aynen devam ediyor. Son şampiyon Cimbom, şampiyonlukla tamamladığı geçen sezon 17 dış saha maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve tam 7 yenilgi almıştı. Aslan buna rağmen iç sahadaki 16 galibiyet ve 1 beraberlikle sergilediği muhteşem performansıyla 21. şampiyonluğuna ulaşmıştı. Galatasaray, bu sezon da evinin dışına çıktığında kazanmakta zorlanıyor. Fatih Terim'in öğrencileri bir önceki hafta Kasımpaşa deplasmanında alınan 4-1’lik zaferinden sonra dün Erzurumspor'u yenebilseydi, ilk kez deplasmanda peş peşe 2 galibiyet almış olacaktı. Ancak bunu yine başaramadı. 

Ligde dış sahada 12. maçını geride bırakan Fatih Terim’in öğrencileri, toplayabilecekleri 36 puanın sadece yarısını yani 18’ini hanesine yazdırabildi; 5’inde galibiyete ulaştı. Galatasaray bu karşılaşmalarda 15 kez ağları sarsıp, aynı sayıda golü de kalesinde gördü. Şampiyonluk yolunda hata istemeyen Galatasaray gelecek hafta evinde Antalyaspor'u ağırlayacak, ardından da Bursaspor'a deplasmanda konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0