Emre Akbaba daha fazla sorumluluk alacak!

Erzurum deplasmanında bıraktığı 2 puanın ardından zirvenin 8 puan uzağına gerileyen ve Süper Lig'de şampiyonluk için geride kalan her maça final gözüyle bakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, uzun süren sakatlıktan dönen ve forma giymeye başlayan Emre Akbaba'yla özel olarak görüştü. Deneyimli teknik adam, sezon başında transferini çok istediği 25 yaşındaki oyuncuya takımda daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bu sezon içerisinde hücum bölgesine yaptığı transferlerde şu ana kadar hayal kırklığı yaşadı. Sezon başında Bafetimbi Gomis'le yollarını ayırdıktan sonra ilk yarıda Fransız yıldızın yerini dolduramayan Galatasaray yönetimi, devre arasında Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nu kadroya dahil etmiş olmasına rağmen iki oyuncunun uyum süreci devam ediyor. Sezon başında Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru bu sezon ligde her ne kadar 9 gol atmış olsa da, forma giydiği son 6 karşılaşmada skor üretebilmiş değil ve bu durum teknik heyetin kadroda değişiklik yapmasına neden olacak gibi görünüyor. 

Süper Lig'in ilk yarısında Erzurumspor karşısında sakatlanan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra dönen Emre Akbaba'yı bir an evvel takıma kazandırmak isteyen Fatih Terim, yetenekli oyuncusuna daha fazla süre vermeye başladı. Sağlık ekibiyle özel çalışmalar yapan Emre'nin bir an evvel eski formuna kavuşması gerektiğini belirten Terim, geçtiğimiz günlerde oyuncusuyla özel bir görüşme yaparak "şampiyonluk için son 10 maçta 30 puan hedefini ortaya koyduklarını" hatırlattı. Sakatlık sürecini sıkı biçimde çalışarak geçiren Emre Akbaba, son olarak forma giydiği Akhisar maçında ve Erzurum deplasmanında tabir-i caizse yokları oynadı. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncusuyla yakından ilgilenirken artık oyuna ağırlığını koymasını, takımın şefi olmasını istiyor. Emre'nin kalan son 10 maçta yapacağı katkının şampiyonluk yolunda çok belirleyici olacağını söyleyen Terim, yıldız oyuncunun geçen sezon Alanya'da çıktığı seviyeye getirmek için uğraş veriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0