İzin bitti, çalışmalar başladı..

Süper Lig'de milli ara öncesinde Bursa deplasmanından önemli bir geri dönüş yaparak zirve yarışını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularına verdiği 3 günlük izin sona erdi. Tabir-i caizse yeni bir devre arası kampı olarak geçecek 21 günde kupada Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, milli takımlara giden 11 oyuncusundan eksik olarak Florya'da çalışmalara başladı.

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, kupa yarı finalinin ilk maçında 2 Nisan 2019 akşamı Yeni Malatyaspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Fatih Terim, milli takımlara giden 11 oyuncusunun yerine altyapıdan çeşitli isimlere A takım antrenmanında görev verdi. 

Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk bölümünde dayanıklılık çalışmaları ve interval koşular yapıldı. Ana bölümde ise topla oyunsal formda dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0