Sinan Gümüş'e maksimum 1 milyon Euro..

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki hücum oyuncusu Sinan Gümüş'ün transfer süreci papatya falına dönerken, İtalyan ve Almanya'dan da talipleri olan oyuncu için yönetim maksimum teklif limitini belirledi. Konu hakkında teknik direktör Fatih Terim'le de görüşen yönetim, 25 yaşındaki Sinan Gümüş'e yıllık 1 milyon Euro teklif edecek ve bu rakamdan  da taviz vermeyecek.

İtalyan basınında Genoa ile ön protokol yaptığı, Alman basınında ise Hoffenheim ile görüştüğü iddia edilen Sinan Gümüş için Galatasaray yönetimi daha önce yaptığı teklifini bir kez daha yenileyecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki hücum oyuncusu Sinan Gümüş'ün mevcut olan yıllık 650bin Euro değerindeki kontratı 1 milyon Euro'ya çıkartılacak ve 4 yıllık sözleşme teklif edilecek. Daha önce yaptığı görüşmelerde sonuç alamayan Galatasaray yönetimi, oyuncusunun yıllık ücretinde istediği daha yüksek rakama sıcak bakmazken; teknik direktör Fatih Terim ile yapılan son görüşmede de 1 milyon Euro'luk ücrette teklifte herhangi bir artışma gitmeme kararı aldı. 

2014/15 sezonundan itibaren Galatasaray'da görev yapan Sinan Gümüş, geride kalan sürede sarı-kırmızılı forma ile 110 maçta görev yaptı ve 32 gol - 16 asistlik performansa imza attı. Sezon başında Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet hattında Eren Derdiyok ile birlikte görev yapan Sinan, bu sezon forma giydiği tüm kulvarlarda 24 maçta 4 gol - 3 asist performansıyla oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0