Sivas maçında gençler sahne alacak!

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak olan Sivasspor karşılaşması için genç oyunculara "hazır olun" talimatı verdi. Deneyimli teknik adam, formalite maçına dönen karşılaşmada sezon başından beri A takımda olan genç isimlere ilk 11'de şans verecek.

Başakşehir galibiyeti sonrasında 22. lig şampiyonluğuna ulaşan camiada herkes sabırsızlıkla kupa törenini bekliyor ancak öncesinde Cuma günü Sivas maçı var. Süper Lig'de üstüste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ligin son haftasında deplasmanda oynayacakları karşılaşmada genç oyuncularına şans verecek. Geldiği günden bu yana çok önem verdiği genç isimlerin gelişimini takip eden ve A takımda şans veren İmparator, özellikle yerli rotasyonunda büyük harcamalar yapmak yerine altyapıdan takıma takviyeler yapmıştı.

Cuma günü oynanacak olan Sivas karşılaşması için A takım kadrosunda bulunan İsmail Çipe, Gökay Güney, Celil Yüksel, Atalay Babacan, Mustafa Kapı ve Yunus Akgün'e teknik heyetten "hazır olun" mesajı gelirken, yardımcı antrenörler genç oyuncularla yakından ilgileniyor. Sivas deplasmanında ligin kapanışını yapacak olan Galatasaray'da forma giymesi beklenen genç oyuncular hem kendilerini göstermek hem de gelecek sezon için takımda kalabilmek adına bu fırsatı iyi kullanmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0