Younes Belhanda için şok iddia!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak duble yapan Galatasaray'da gündemdeki bir numaralı konu sezon sonunda gerçekleştirilecek olan transferler olarak yerini alırken, Younes Belhanda için flaş bir iddia gündeme geldi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyon Galatasaray'da gündemin bir numaralı maddesi yeni sezon öncesinde takımdan ayrılacak ve katılacak yeni isimler olurken, geldiği günden bugüne eleştirilerin merkezinde olan Younes Belhanda için flaş bir iddia ortaya atıldı. Ara transfer döneminin son günlerinde Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'den cazip bir teklif alan ve gitmek istediğini yönetime bildiren Belhanda, teknik direktör Fatih Terim'le yaptığı görüşmenin ardından takımda kalmıştı. Kendisine ihtiyacı olduğunu belirten Terim, yıldız oyuncusunu takımda tutarken Belhanda ortaya koyduğu futbolla şampiyonlukta pay sahibi olan isimlerin başında geldi.

Ancak yıldız oyuncunun "gitme" kararı değişmedi. Kış döneminde Arabistan ekibinden ekonomik olarak cazip bir teklif alan Faslı orta saha oyuncusunun sezon sonunda takımdan kesin olarak ayrılacağı öne sürüldü. Belhanda'nın sezon sona erdikten sonra Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Galatasaray'ın kasasına bu transferden 9 milyon Euro bonservis bedeli gireceği iddia edildi.

29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 4 gol - 10 asistlik performansa imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0