Okay Yokuşlu gemileri yaktı!

Sezon başında bir süre ismi Galatasaray ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Okay Yokuşlu kulübü Celta Vigo'da sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği ve takımda görmek istediği milli oyuncu kişisel sosyal medya hesabından Celta Vigo'yla olan tüm paylaşımlarını kaldırdı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; ismi sezon başı Galatasaray ile anılan Milli futbolcu Okay Yokuşlu instagram hesabından Celta Vigo ile ilgili bütün fotoğraflarını sildi.  Fransa ile oynanan Milli maç dönüşünde takımı Celta Vigo’nun deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 mağlup olduğu Alaves maçında 61 dakika süre alan Okay, o haftadan sonra 5 maçtır oynatılmadı Okay Yokuşlu, son olarak Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçta 90 dakika sahada kalarak iyi bir performans sergilemesine karşın Celta Vigo'nun 3-1 galip geldiği Villarreal maçında da oynatılmadı. Bu gelişmenin ardından milli futbolcu  instagram ve Twitter hesaplarından Celta Vigo ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi. Bu gelişme Okay Yokuşlu'nun İspanyol ekibinden ayrılacağı iddialarını da güçlendirdi. 

Başarılı oyuncunun devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelip gelmeyeceği ise merak konusu.. Sezon başında Emre Mor transferinde İspanyol kulübüyle iyi ilişkiler içerisinde olan Galatasaraylı yöneticilerin Okay'ın kiralanması için girişimde bulunması bekleniyor. Milli takımda düzenli olarak forma giyen Okay'ın sezon sonunda düzenlenecek 2020 Avrupa Şampiyonası'nda görev alabilmek için ligin ikinci yarısında sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0