Xherdan Shaqiri için flaş iddia!

Devre arasında kadrosunda ciddi bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da ara transfer döneminde gündeme flaş bir isim geldi. Takımdaki sakat oyuncuların ardından hücumdaki isimlerin de formsuz olması nedeniyle kanatlara takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray için Liverpool'da istediği süreleri alamayan Xherdan Shaqiri'nin ismi yeniden gündeme geldi.

Fransız gazeteci Manu Lonjon'un haberine göre; devre arasında takımdaki bir çok isimle yollarını ayırıp tabir-i caizse yeni bir kadro kuracak olan Galatasaray'da kanat forvet pozisyonu için gündeme gelen isim Xherdan Shaqiri oldu. 2023 yılına kadar Liverpool ile sözleşmesi bulunan Kosova asıllı İsviçreli yıldız oyuncu bu sezon sadece 29 dakika görev yaparken, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, devre arasında transfer bütçesinin önemli bir kısmını da Luyindama'nın sezonu kapatması sonrasında savunma bölgesine harcamayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0