Sofiane Feghouli: Geçen sezon da 10 puan geriden geldik!

Sezon başında gösterdiği performansla zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Sofiane Feghouli devre arası kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezon başında fiziksel olarak iyi durumda olmadığını hatırlatan Cezayirli yıldız oyuncu, geçen sezon elde edilen şampiyonluğa atıfta bulunarak bu sezon sonunda da çifte şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Sofiane Feghouli'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Kampta sakatımız yoktu, takım olarak çalışma imkanı bulduk. İki dostluk maçı yapıp, yendik. Bunlara baktığınız zaman olumlu bir süreç geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Şimdi dinlenip, ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlayacağız. Geçen sezon sonunda Afrika Kupası oynadığım için çok fazla dinlenme şansım olmadı ve ilk yarıda bunun sıkıntılarını yaşadım. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Ancak şuan daha iyi durumdayım ve tam olarak dinlendiğimi söyleyebilirim. Sezonun ikinci yarısında, şampiyon olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha iyi duruma gelmek ve en kısa zamanda takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için hem teknik direktörümüz Fatih Terim hem de takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyorlar. Hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası’nı almak için mücadele edeceğiz. Daha önce 10 puan geriden geldik. Bunu tekrar yapabileceğimize inanıyorum. Sezonu ligde ve kupada şampiyon şekilde bitirebileceğimizi düşünüyorum.

Sekidika genç bir futbolcu ve adapte olabilmesi için biraz daha zamanı var ama adapte olmaya başladığını söyleyebiliriz. Şampiyonluk yolunda ilerlerken büyük katkılar sunacağına inanıyorum. Sadece Jesse değil, aynı zamanda Emre Mor ve Jimmy Durmaz da bu bölgede oynuyorlar. Onlar, oynasalar da oynamasalar da takımı motive etme anlamında da ellerinden gelen katkıyı her zaman sağlıyorlar. Galatasaray’ın oyuncusuysanız, sadece oynayınca değil, oynamadığınız zaman da önemli, takımı iyi motive etmeniz gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0