Fatih Terim forvet için kararını verdi!

fatih terim
Pazar günü Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da Fatih Terim forvet hattı için kararını verdi. Deneyimli teknik adam derbiye Adem Büyük ile başlayacak, ikinci yarıda ise Radamel Falcao'yu sahaya sürecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe derbisi için ilk 11’ini yavaş yavaş netleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Adem ile Falcao arasında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu.

Antrenmanlarda birçok kurgu deneyen tecrübeli çalıştırıcı, son anda bir değişiklik olmazsa önceliğini form grafiğinden yana kullanacak. Attığı 6 golle, Galatasaray’ın en skorer ismi konumunda bulunan Adem Büyük, Kadıköy’deki mücadeleye ilk 11’de başlayacak.

Radamel Falcao ise bitirici güç olarak, oyuna ikinci yarıda dahil olacak. Ancak İmparator son kararını maç saatine doğru vermeyi düşünüyor. Özellikle Falcao’nun büyük maçlardaki tecrübesi, Terim’in tercihini değiştirmesine neden olabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0