E-Spor | Galatasaray dev turnuvaya ev sahipliği yapacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle #EvdeKal hareketi tüm dünyada geçerli bir hal alırken, sosyal mesafelere dikkat ettiğimiz bugünlerde Galatasaray E-Spor takımı uluslararası çapta hazırlık turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek PES 2020 turnuvasında ev sahibi kulüp olacak olan takımımız Barcelona, Manchester United, Juventus gibi takımları konuk edecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında dünya çapındaki tüm turnuvalar ve etkinlikler ikinci bir tarihe kadar ertelenirken, kulüplerin saha içerisindeki dev mücadeleleri dijital ortama taşındı. E-Spor takımlarıyla zaman zaman hazırlık maçında karşı karşıya gelen Avrupa'nın önemli kulüpleri Galatasaray E-Spor takımının ev sahipliği yaptığı PES 2020 turnuvasında kozlarını paylaşacak. Galatasaray Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak PES 2020 turnuvasında toplamda 10 takım mücadele edecek. Turnuvanın grup maçları 15-18 Nisan tarihleri arasında, final maçları ise 21-22 Nisan'da ise oynanacak. 

Galatasaray'ın ev sahipliğindeki PES 2020 turnuvasına katılacak takımlar şu şekilde;
FC Barcelona
Manchester United FC
Juventus FC
Arsenal FC
Celtic FC
Göztepe S.K.
AS Monaco FC
FC Schalke 04

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0