Muslera'ya görülmemiş teklif: 40'a kadar oyna!

Galatasaray'a imza attığı günden itibaren Türk futbolunun kaderini değiştiren ve ülke tarihinin en çok kupa kazanan yabancı oyuncusu olma ünvanına sahip olan Fernando Muslera için Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Uruguaylı kalecinin sözleşmesini uzatmaya ve revize etmeye hazırlanan yönetim yıldız kaleciye eşi benzeri görülmemiş bir teklif yapılacak! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'a transfer olduğu günden beri kalitesiyle Türk futbolunun tarihini değiştiren Fernando Muslera uzun seneler oynamak istiyor. Yaptığı röportajlarda "40'ıma kadar forma giymeyi hedefliyorum" diyen Uruguaylı başarılı kaleciye Galatasaray yönetimi de yeni sözleşme önerecek. Teknik direktör Fatih Terim uzun yıllardır birlikte çalıştığı Muslera'nın sözleşmesinin uzatılmasını isteyince yönetim de kolları sıvadı. İlk planda 33 yaşındaki kaleciye 2+2 yıllık kontrat önerilecek.

2+2 YILLIK TEKLİF: MAAŞI DÜŞÜRÜLECEK
Fernando Muslera, maç başı primleriyle birlikte Galatasaray'dan her sezon 4 milyon euro'luk bir gelir elde ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, kaptanlık pazubandını takan tecrübeli eldivene yeni sözleşmesinde daha düşük bir rakam önerecek. Yönetimin, 33 yaşındaki kalecinin maaşını ilk 2 yıllık dilimde 2.5 milyon euro'dan uzatmayı planladığı öğrenildi. Opsiyonlu bölümde ise bu rakam 2 milyon euro'nun altına çekilecek. Galatasaray bu 4 yıllık süre bittikten sonra ise Muslera ile 1'er yıllık yeni sözleşmeler yapacak.

Fernando Muslera bugüne kadar Galatasaray'da 5 lig şampiyonluğu, 4 kupa şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu olmak üzere toplam 14 kupa kazandı. Bu sezon ligde 25 maçta görev yapan Muslera bu maçların 12'sinde kalesini gole kapatırken, kalesinde gördüğü 19 golle de sezonun en iyi savunma performansına imza attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0