Ömer Bayram'a yeni sözleşme!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve takımın X-Faktörü olmayı başaran Ömer Bayram saha içerisindeki başarısının karşılığını almaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda, bir yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun maaşında ciddi bir iyileştirme yapılarak sözleşmesi 3 yıl uzatılacak. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da koronavirüs salgını nedeniyle teknik heyet ve idareciler evden çalışmaya devam ederken, gelecek sezonun planlaması için harekete geçildi. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iç transferde bazı isimlerle görüşmelere başlayan yönetim, bu sezonun en etkili ismi olan Ömer Bayram'la da masaya oturdu. Bu sezon ligde 10 asist yaparak en çok asist yapan ikinci isim olmasına karşın takımın en etkili ismi olan Ömer'in gelecek sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, oyuncunun ücretinde de ciddi bir artış yapmayı planlıyor.

Temmuz ayında 28 yaşına girecek olan Ömer Bayram yıllık 400bin Euro kazanırken, yeni sözleşmesinde bu rakam yaklaşık 10 milyon TL civarına çıkacak. Galatasaray'da bu sezon 22 lig maçında 1 gol - 10 asistlik performans sergileyen Ömer, özellikle ligin ilk yarısında takımda ayakta kalan bir kaç isimden birisi olmuş ve gösterdiği performans sonrasında sezonun kalan bölümünde de ilk 11'in değişmez ismi olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0