Marcao örnek gösterilecek!

Koronavirüs salgını nedeniyle maaş kesintisine gitmeye hazırlanan Galatasaray'da gösterdiği performansla takımın önemli isimlerinden birisi olan Marcao bu planlamaya dahil edilmeyecek. Yıllık 800bin Euro garanti ücretle oynayan Brezilyalı savunma oyuncusu maaş indirimi konusunda takım arkadaşlarına da örnek gösterilecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim yıllık ücretleri düşürmek için harekete geçerken tek istisna Marcao oldu. Yönetim sözleşmeler üzerinden yeni sezonda oyuncularından yüzde 20-30 arasında indirim istemeye hazırlanırken, 24 yaşındaki Brezilyalı savunmacı feda planlamasına dahil edilmeyecek. Ücretinde değişiklik yapılmayacak Marcao'nun düşük maliyeti takımdakilere de örnek gösterilecek.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve bu sezon 800 bin Euro'ya oynayan Brezilyalı oyuncu performansı ile takımın en iyi isimlerinden birisi oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında önemli bir yer alan Marcao, gösterdiği gösterdiği performansla Avrupa'da bir çok takımın ilgisini çekmişti. Galatasaray'a geldiği günden beri 1 yılda sakatlığı nedeniyle sadece 1 maç kaçıran Marcao, düşük yıllık ücretiyle yedeği Ahmet Çalık'tan bile ucuza oynuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0