Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi hazır!

Yeni sezonda kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmeyi planlayan ve bu doğrultuda hareket eden Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in uzun süredir takip ettiği Oğulcan Çağlayan yeni sezon için Galatasaray ile prensip anlaşması sağlarken, 24 yaşındaki oyuncunun sözleşme şartları da belli oldu! 

Radyospor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon planlaması tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon yapılanmasında yerli futbolcuya ağırlık veren Galatasaray bir yandan maaş bütçesini kısmaya çalışırken, kadroya katılacak olan yeni transferlerde de olabilecek en asgari şartlarda kontrat yapmayı planlıyor. Sivasspor forması giyen Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile söz kesen Cimbom'un üçüncü transferi ise Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan olacak.

Kariyerini artık İstanbul’da sürdürmek isteyen Oğulcan, maddi olarak fedakarlık yapabileceğini temsilcisine iletirken, yeni sezonda 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray forması giymesi bekleniyor. Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yetenekli oyuncunun Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı ve 5 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, yıllık 300bin Euro civarında bir ücret alacağı iddia edildi. Santrfor, sağ kanat ve sol kanatta da görev yapabilen 1.88’lik futbolcunun rotasyonda tamamlayıcı bir rol üstleneceği ve birçok pozisyonda alternatif olması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal geçtiğimiz günlerde TRT Spor'a verdiği röportajda Oğulcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0