ÖZEL | Galatasaray maaşlarda %30 indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde ise 10 Mart itibariyle ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle birçok sosyal aktivite ertelenir veya iptal edilirken, spor müsabakaları da bu uygulamadan nasibini almıştı. Euro 2020 ve 2020 Yaz Olimpiyatları gibi birçok uluslararası etkinlik ertelenirken, yerel ligler de bu durumdan etkilenmiş ve birçok Türk kulübü de mağazalarını kapatmak durumunda kalmıştı.

Avrupa'da Juventus ve Barcelona gibi dünyaca ünlü kulüpler futbolcu maaşlarında indirime gidildiğini açıklarken, bugün öğlen saatlerinde de Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, maddi anlamda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu açıklamıştı.

Ekibimizin aldığı bilgiye göre Galatasaray, personel maaşlarında yüzde 30 indirime gitti. Bugün kulüpteki idari çalışanlara Nisan ayının maaşı "kısmi maaş ödemesi" olarak %30 indirimli olarak gerçekleştirildi. Personel maaşlarındaki indirimin ardından futbolculara hangi oranda yansıyacağı ise henüz netlik kazanmış değil..

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0