Ali Yavuz Kol'a gelen teklifler için veto!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim gelecek sezon kadro yapılanması üzerine çalışmalarını sürdürürken, koronavirüs salgını sonrasında ortaya çıkacak olan ekonomik sorunlara göre şimdiden önlemlerini alıyor. Deneyimli teknik adam yerli oyuncuların yanı sıra altyapıdaki isimlere de şans tanıyacak. Bu isimlerin en başında ise, bu sezon Tarsus İdmanyurdu'nda kiralık olarak iyi bir performans sergileyen 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol olacak.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgını sebebiyle kulüplerin transferlere bakışı değişirken, teknik direktör Fatih Terim yeni sezon planları kapsamında gençlere yöneldi. Uzun yıllardır kendi yaş gruplarını domine eden Galatasaray altyapısı son dönemde Ozan Kabak gibi bir yıldız adayını 6 ay kadar kısa sürede Avrupa'ya yolcu ederken, Yunus Akgün - Emin Bayram gibi isimler de A takımda şans bulmaya başlamıştı. İmparator yeni sezonda Ali Yavuz Kol'u da kadrosunda düşünüyor ve bu genç oyuncu için önemli planları var. 

Bu sezon Tarsus İdmanyurdu'na kiralanan ve burada forma giydiği 26 maçta 9 gol - 2 asistlik performans sergileyen 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol bir süredir Alman takımlarının radarında yer alıyordu. Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ve hücum bölgesindeki etkinliği ile dikkatleri üzerine çeken ve sezon içerisinde de kaç kez canlı olarak izlenen Ali Yavuz için geçtiğimiz günlerde Hannover kulübünün bir girişimi oldu. Ancak bu girişim teknik direktör Fatih Terim'e takıldı.. Deneyimli teknik adamın gelecek sezon planlarında yer alan ve kadroda olması beklenen 19 yaşındaki forvet için Hannover kulübü bonservis bedelini sorsa da, Galatasaraylı idareciler oyuncunun satılık olmadığını belirterek teklifi geri çevirdi. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda 5 yıllığına uzatılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0