Mbaye Diagne için bir talip daha!

Galatasaray'ın sezon başında Brugge'a kiraladığı ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Mbaye Diagne için teklifler gelmeye devam ediyor. Asya ve Arap yarımadasının dışında kariyerine Avrupa'da devam etmeyi ilk sıraya koyan Senegalli oyuncuya İngiliz takımlarının ilgisi var. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Diagne için İngiliz kulüplerinin ilgisi sürüyor. Premier Lig'de mücadele eden Watford ve Championship'te yer alan Nottingham Forest'in ardından bir başka Championship ekibi Leeds United'ın da Senegalli golcü için nabız yokladığı öğrenildi. Ligde lider durumda bulunan Leeds'in gelecek sezon için Premir Lig'e yakın olması nedeniyle alternatifi geniş bir kadro kurmak istediği ve planlarının içersine Diagne'yi de aldığı öne sürüldü.İngiliz kulüplerinin yoğun ilgi göstermesine rağmen henüz beklemede oldukları ve resmi bir teklif yapmadıkları ortaya çıkarken Galatasaray  yönetimi gelecek tekliflere odaklandı. 

Club Brugge'da kadro dışı kalan ve bu sezonu tabir-i caizse pas geçen yıldız oyuncu için Galatasaray yönetimi gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0