Yabancı sınırına Galatasaray karşı çıktı!

Koronavirüs salgını sonrasında ara verilen liglerin 12 Haziran'da yeniden başlaması planlanırken, dün gerçekleştirilen TFF & Kulüpler Birliği toplantısında bazı kulüplerin önerileri dikkat çekti. Küme düşmenin kaldırılmasını isteyen 7 kulübün başvurusunun yanı sıra, yabancı oyuncu sayısının düşürülmesi için yapılan başvuruya Galatasaray karşı çıktı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; TFF ile Kulüpler Birliği'nin dün gerçekleştirdiği toplantıda yabancı oyuncu sınırı gündeme geldi. 17 kulüp federasyondan gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayının 8’e düşürülmesini istedi. Kulüpler, Yaşadığımız mali sıkıntılar ortada. Yabancılara dökeceğimiz onca parayı kendi gençlerimiz için kullanalım. Zaten bunu yapamazsak bu işin altından kalkamayız. Yükümlülüklerimiz kurdaki artışla her geçen gün biraz daha ağırlaşıyor. Bunu hiçbirimiz kaldıramayız. Artık altyapıya daha fazla eğilmeliyiz” görüşünü savundular. Galatasaray kulübünde Mustafa Cengiz'i temsilen toplantıya atılan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak öneriye sıcak bakmadıklarını belirterek, “Avrupa’daki rakiplerimizle baş edebilmemiz için mevcut uygulamanın devam etmesi gerek” yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0