Semih Kaya hakkında resmi açıklama!

Devre arasında Galatasaray'a imza atması beklenen ancak son anda transferi iptal olan Semih Kaya, sezon sonunda yeniden Florya'ya dönüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in savunmaya alternatif olarak belirlediği ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli savunmacı için Sparta Prag sportif direktörü Tomas Rosicky açıklamalarda bulundu..

Çekya ekibi Sparta Prag'ın sportif direktörü Tomas Rosicky, önümüzdeki sezon Galatasaray'a döneceği konuşulan Semih Kaya ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı. Efsane isim, katıldığı bir televizyon programında sözleşmesi sezon sonunda bitecek birçok oyuncuyla yollarını ayıracaklarını belirtirken, "Birçok oyuncunun sözleşmesi bitiyor ve büyük değişiklikler olacak. Sadece Kanga'nın kalmasını istediğimizi söyleyebilirim. Onun yüzde 100 ayrılacağını söylemek zor olur." ifadelerini kullandı.

2018-2019 sezonunun ikinci yarısında da Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Semih Kaya, bu sezon Sparta Prag’da 12 maçta forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0