Suarez'e karşılık Diagne!

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak yapılanmaya giden Galatasaray'da yeni sezonda yüksek maliyetli isimler yerine daha ekonomik ve gelecek vaadeden isimlerin kadroya katılması gündemde yer alıyor. Bu kapsamda sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Florin Andone'nin yerine gündeme gelen isim Watford'un genç yeteneği Luis Suarez oldu. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetiminin genç oyuncu için İngiliz ekibine yaptığı teklifin detayları da belli oldu. Sezon başında Brighton'dan kiralanan ve yıllık 2.3 milyon Euro ücret alan Andone yerine daha ucuz bir isim arayan Galatasaray'da scout ekibinin radarına takılan isim La Liga 2'de fırtınalar estiren Watford'un genç Kolombiyalı forveti Luis Suarez oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in de transferi için onay verdiği yetenekli oyuncu için Galatasaraylı yetkililer de Premier Lig ekibinin kapısını çaldı. 

Bu sezon Real Zaragoza'da kiralık olarak forma giyen Luis Suarez'in transferi için Watford yetkililerine Mbaye Diagne'yi bonservisiyle vermeyi teklif eden Galatasaray yönetimi bu teklifine olumsuz cevap aldı. İngiliz ekibinin yetkilileri kadrolarında çok fazla sayıda forvet olması gerekçesiyle bu teklifi geri çevirirken, Martin Linnes'in bonservisini ve üzerine de bir miktar para talep etti. Yaşanan bu gelişme üzerine Galatasaraylı idareciler konuyu teknik direktör Fatih Terim'e iletirken, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Kolombiyalı oyuncunun bonservisiyle alınamaması durumunda satn alma opsiyonuyla kiralanması da gündemde yer alıyor. İki kulüp yöneticilerinin liglerin tamamlanmasıyla transfer durumunu netleştireceği konuşuluyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0