Efe Güven: Yeni yıla mutlu girmek istiyoruz!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 13. haftasında Nesibe Aydın GSK karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak kazanan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Milli Takım ve koronavirüs arasından sonra çok fazla çalışma imkanımız olmamıştı. Sopron’dan sonra, oradaki iki kötü mağlubiyetten sonra burada 1 hafta boyunca çalışma şansımız oldu oyuncularımızla birlikte tam kadro olarak.Bunun farkını da bugün sahada oynadığımız basketbolla yansıttığımızı düşünüyorum. Nesibe Aydın bu ligin en formda ekiplerinden biri. İyi bir konumda bulunuyorlar. Onlara da sezonun geri kalanında başarılar diliyorum. Önümüzde şimdi Fenerbahçe derbisi var, yılın son maçı. Umarım Çarşamba günü kazanarak yeni yıla keyifli bir şekilde girmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0