Efeler Ligi | Solhan karşısında sürpriz yok!

Efeler Ligi'
nde normal sezonun 21. hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı evinde Solhan Spor’u konuk etti. Rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak ligdeki iyi formunu sürdürdü. 

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da "Irkçılığa Hayır" yazılı pankartla çıktı. Mücadeleye 10 sayılık seriyle başlayan takımımız ilk seti 25-10 önde tamamladı. İkinci sette de etkili oyununu sürdüren Nedim Özbey’in öğrencileri seti 25-22 üstün tamamlayarak maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin üçüncü ve son setinde ilk iki sette olduğu gibi hücumda ve serviste etkili olan takımımız seti 25-14 önde tamamlayarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Filenin Aslanları, bu sonuçla ligdeki puanını 40’a yükseltti.

Takımımızda Emre ve Burutay 15’er sayıyla, Torres ise 14 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0