Fatih Terim'in istediğini söylediği Mostafa Mohamed kimdir?

Son dönemde adı sıkça Galatasaray'la anılsa da Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı flaş transfer açıklamalarında "Mostafa Mohamed'i istiyorum!" açıklamalarıyla Mısırlı isim herkesin merak ettiği bir isim oldu.

PEKİ MOSTAFA MOHAMED KİMDİR?
28 Kasım 1997 yılında Mısır'da dünyaya gelen Mostafa Mohamed (Mustafa Muhammed) futbola ülkesinin takımlarından Zamalek'te başladı ve şu ana kadar ülkesinin dışına çıkmadı. 1.85 boyundaki isim santrfor pozisyonunda görev alıyor. 23 yaşındaki Mostafa Mohamed, ülkesinin fenomen yıldızı Muhammed Salah'tan sonra en yetenekli futbolcu olarak gösteriliyor. 

GEÇEN SEZON 43 MAÇ 20 GOL
Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon 43 resmi karşılaşmada 20 gol, 3 asist gibi etkileyici bir performans sergiledi ve takımında en önemli isimlerin başında geliyor. 

Mısırlı forvetin kariyeri boyunca ise çıktığı 77 maçta 44 golü ve 3 asisti bulunuyor. Mostafa Mohamed, Zamalek ile 1 lig kupası, 1 kez CAF Süper Kupa ve Mısır şampiyonluğu kazandı.

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0