Valentine Ozornwafor'a lisans çıkartıldı!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Nijerya'dan transfer ettiği ve İspanyol kulübü Almeria'ya kiralık verdiği Valentine Ozornwafor bilindiği üzere sezon başında takımda kalmıştı. Ligin ilk yarısında yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkartılmayan 21 yaşındaki savunmacı takımla birlikte çalıştı.

Ligin ilk yarısında lisansı olmadığı için yalnızca antrenmanlarda şans bulan Ozornwafor'un, ara transfer döneminin açılmasının ardından lisansı çıkartıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in talimatı doğrultusunda ismi federasyona bildirilen genç savunma oyuncusu Süper Lig'de sezonun 18. haftasında oynanılan Gençlerbirliği karşılaşmasında da maç kadrosunda yer aldı. Kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında kadroya alınan Ozornwafor böylelikle ligin ikinci yarısında takımda kalmayı da garantilemiş oldu. 

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor? Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda, yapılan transferler ve daha fazlası Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0