Berkan milli takıma göz kırpıyor!

Galatasaray'ın sezon başında Alanyaspor'dan transfer ettiği Berkan Kutlu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Türkiye A Milli takımının yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un da ilgisini çekti. Göztepe maçını yardımcılarıyla birlikte tribünden izleyen Alman teknik adam, 23 yaşındaki oyuncuyu milli takıma davet etmeye hazırlanıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Şenol Güneş'in görevden alınmasının ardından A Milli takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, yardımcısı Kenan Koçak ile birlikte Galatasaray-Göztepe maçını Aslantepe'de izlerken dikkatini en çok Berkan Kutlu çekti. 23 yaşındaki orta saha 90 dakika boyunca sahada kalırken 61 isabetli pas, 10 sahipsiz top kazanma ve 4 top kapma istatistikleriyle ön plana çıkan performansıyla Kuntz'un beğenisini kazandı. Futbol altyapısını İsviçre'de aldığını öğrendiği Galatasaraylı oyuncuya tam not veren Alman teknik adam, Berkan'ı aday kadroya çağırmaya karar verdi.

Göztepe karşılaşmasında başarılı bir oyun ortaya koyan Berkan, ayrıca maç boyunca 12.2 km koşarak karşılaşmanın en çok mesafe kat eden ismi oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0