Mbaye Diagne yeniden 11'e dönüyor!

Göztepe karşısında ilk yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan Galatasaray, ikinci yarıda çift forvetli sisteme döndüğünde rakip ceza sahasında bir çok pozisyona girdi. İkinci yarının başında oyuna giren Mbaye Diagne hücumda önemli bir performans sergilerken, teknik direktör Fatih Terim'in de takdirini kazandı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bu sezon en büyük sıkıntılardan birini forvet hattında yaşıyor. Mohamed'in sezon başından beri gol atamaması, Halil'in Göztepe karşısında kaleci hatasıyla fileleri havalandırmasına rağmen skor üretme konusunda beklentilerin altında kalması gözleri yeniden Mbaye Diagne'ye çevirdi. Sezona iyi başlamasına rağmen, hocası Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar nedeniyle kızağa çekilen Senegalli, Göztepe maçının ikinci yarısında oyuna girerken, takıma büyük hareketlilik getirdi. Skora katkı vermese de Diagne'nin Göztepe savunmasına karşı fiziksel üstünlüğü, top dağıtımındaki rolü ve savunmanın dengesini bozmasıyla hücuma çıkışlarda Galatasaray'ı çok rahatlattı.

MARSİLYA'DAN SONRA İLK 11'E

Özellikle hava topları ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla dikkat çeken Diagne, yeniden ilk 11'e dönmek için geri sayımda.. Fatih hoca, Halil'i kulübeye çekmeyi ya da saha içinde ikinci forvet olarak kullanmayı düşünüyor. Deneyimli çalıştırıcının, Diagne'yi Marsilya deplasmanında da ikinci yarıda oyuna sürmesi, Rize maçından itibaren de 11'e alması bekleniyor. Mostafa Mohamed'in ise bu iki oyuncudan formayı alması artık çok zor görünüyor.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Yeni bölümde Galatasaray - Göztepe maçının performans değerlendirmesinin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Marsilya karşılaşmasını da masaya yatırdık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0