Alman ekibi Kerem için geliyor!



Bu sezona etkili bir giriş yapan ve teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda önemli bir yere sahip olan Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bir süredir Alman kulüpleri tarafından izlenen 22 yaşındaki oyuncu için Bundesliga ekibi Wolfsburg yönetimi harekete geçti. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na, Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg talip oldu. Bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından bir çok Avrupa kulübünün izlediği 22 yaşındaki oyuncu için resmi girişimlere başlayan yeşil-beyazlı kulübün yetkilileri, milli arada İstanbul'a gelecek. Milli oyuncunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Burak Elmas yönetiminin Kerem için kapıyı en az 10 milyon Euro'dan açmayı planladığı kaydedildi. Sezon içerisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren genç yıldız, başarılı performansıyla milli takıma çağrılmıştı. Kerem, bu sezon şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada ise 3 gol - 3 de asistle oynadı.

Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezonun başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılmıştı.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor galibiyeti, Ali Palabıyık'ın skandal yönetimi ve daha fazlası Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0