Morutan'a hücumda özel görev..

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kadrosunu resmen açıklarken takımın genç yıldızı Olimpiu Morutan'a da özel görev verecek. Gaziantep maçının kilidini açan Rumen oyuncuyu sağ kanatta görevlendirmesine karşın hücumda serbest rolde oynatacak olan Terim, genç yıldızın maçın kilidini çözmesini bekliyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'deki Gaziantep maçında rakip savunmanın kilidini açan ve Galatasaray'ın 3 puana ulaşmasını sağlayan Olimpiu Morutan, Lokomotiv Moskova karşısında da Aslan'ın anahtarı olacak. Dünkü basın toplantısının ardından Galatasaray TV'e özel açıklamalarda bulunan İmparator, zorlu Moskova maçının ilk 11'ini de resmen açıkladı. Terim, Rumen yıldızı yine forvet arkasında serbest oynatarak skora yakın olmasını sağlayacak. Cicaldau ve Berkan ikilisi de Morutan'ı destekleyerek, takımın hem hücum hem de savunma yükünü üstlenmeye çalışacak. 

Gaziantep maçının ikinci yarısına damga vuran Feghouli, bu kez ilk 11'de olacak. İleri uçta Halil görev alacak, sol çizgide yine Kerem görev yapacak. Terim, genç oyuncudan her fırsatta savunma arkasına koşu yaparak Lokomotiv'in defansif dengesini dağıtmak istiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0