Gözler yine Kerem'in üzerindeydi..

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, dün gece Lazio deplasmanında da scoutların gözdesiydi. Sezon başından itibaren Alman kulüplerinin radarında olan 23 yaşındaki oyuncu için ara transfer döneminde teklif gelmesi beklenirken, scoutların Kerem'i izlemeye devam edeceği öğrenildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde sözleşme uzattığı genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Dün oynanan Lazio maçında milli futbolcu kulüplerin izleme ekipleri tarafından yakın markaja alındı. Lyon ve Marsilya’nın scoutlarının yanı sıra pek çok Alman kulübünün temsilcisi de Kerem’i izledi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki pek çok maçta Kerem’in performansını mercek altına alan Avrupa ekipleri, zaman zaman Süper Lig ’deki maçlara da temsilci gönderiyor. 

Galatasaray formasıyla bu sezon 27 resmi maçta forma giyen Kerem, bu karşılaşmalarda 6 gol - 5 asistlik performans sergiledi. Milli takımda da son maçlardaki etkisiyle millilerimizin 2022 Dünya Kupası elemelerinden play-off aşamasına katılmasında rol oynayan 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0