Arda Turan takımla toplantı yaptı: Savaşacağız!

Süper Lig'de bu sezon kötü sonuçlar alan ve küme düşme hattının bir kaç puan yukarısında bulunan Galatasaray'da, takım kaptanı Arda Turan arkadaşlarıyla birlikte harekete geçti. Deneyimli oyuncunun özellikle genç oyuncularla konuşmalar yaparak zorlu periyot öncesinde motive etmeye çalışırken, tüm takımla da "Savaşmazsak olmaz." diyerek toplantı yaptı. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da takımın en kıdemlisi ve kaptanı olan Arda Turan'dan takım arkadaşlarına birlik çağrısı.. Kasımpaşa maçı sonrası, "Çok zor durumdayız. Utancımdan annemin babamın telefonunu açamıyorum" diyen tecrübeli oyuncu gözyaşlarını zor tutmuştu. Özellikle yerli futbolcularla görüşmeler yapan Arda Turan, saha içinde yardımlaşmanın ve iletişimin önemine vurgu yapıyor. Arda'nın "Trabzon maçını kazanmak zorundayız. Hep birlikte savaşmazsak olmaz. Galatasaray formasının kıymetini bilmeliyiz. Trabzonspor karşılaşmasını kazanmalıyız" dediği öğrenildi.

İspanyolca hakim olduğu için Torrent ile de görüşen Arda, yoğun şekilde çalışıyor. 

FCN Blog'un konsept programı Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Galatasaray'da yaşanan yönetim krizi, Domenec Torrent'in saha içi tercihleri ve sportif direktörlük için ismi geçen Luis Campos'u masaya yatırdık!
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0