Başkandan derbi için özel karar!

Süper Lig'de bu sezon kötü bir süreç yaşayan ve son 11 maçta sadece 1 galibiyet alan Galatasaray'da, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı için adeta seferberlik ilan edildi. Başkan Burak Elmas ve bazı yöneticiler hafta içerisinde Florya'da mesai yaparken, teknik direktör Domenec Torrent takımı kampa aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de art arda yenilgilerle düşme hattına yaklaşan Galatasaray'da bugünkü zorlu Trabzonspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi. Bu maça büyük önem veren ve mutlak kazanmak isteyen sarı-kırmızılılar tam 1 yıl sonra Florya'da maç öncesi kampa girdi. Karar ise başkan Burak Elmas'ın, cuma günü Florya'da teknik direktör Torrent ile yaptığı zirvede alındı. Tesislerde tam 6 saat mesai yapan Elmas futbolcularla da görüştü ve mücadelenin önemini anlattı.

ÇİFT PRİM VERİLECEK
Kritik maç öncesi Galatasaray yönetimi, takımı Trabzonspor sınavına motive etme adına kesenin ağzını açtı ve üç puana çifte prim koydu. Galatasaray bugün dev maçı kazanırsa, maaşları 2 ay gecikmeli ödenen oyuncuların hesaplarına yarın duble prim yatacak.

FCN Blog'un konsept programı Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Galatasaray'da yaşanan yönetim krizi, Domenec Torrent'in saha içi tercihleri ve sportif direktörlük için ismi geçen Luis Campos'u masaya yatırdık!
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0