Domenec Torrent: Umutlarımızı rövanşa taşıdık!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Barcelona deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ve umutlarını bir sonraki maça taşıdıklarını belirtirken; Inaki Pena ve Kerem Aktürkoğlu hakkında da görüşlerini dile getirdi. 

FİZİKSEL OLARAK ÇOK İYİYDİK
Fiziksel olarak bugün çok iyiydik takım olarak. Kondisyon antrenörlerimizi tebrik etmek lazım. Son Konyaspor maçında iyi oynayamadık. Süper Lig'deki en şiddetli takımlardan biriyiz bu konuda. Kendimizi çok geliştirdik. Oyuncular çok büyük mesafe kat etti. Şu anki fiziksel kapasitelerinden inanılmaz memnunuz. Yarın burada bir antrenman yapacağız. Kulübe söyledim ben, İzmir'e veya Antalya'ya gideriz. Asıl isteğimiz antrenman yapmalıyız. Antrenman yapmamız şart. Şu an için en önemlisi Beşiktaş maçı, Barcelona rövanşı değil. 

AMACIMIZ RÖVANŞA UMUTLARIMIZI TAŞIMAKTI
Burada amacımız rövanşa dair umutlu olmaktı. Bunu da başardık. Biz çok iyi çalıştık. Bu nedenle Florya'da bu kadar saat geçiriyoruz. Barcelona'nın ofansif yeteneklerini kısıtladık. Barça ile Camp Nou'da başa baş hücum oynarsanız 4 yersiniz. Son maçları böyle oluyor. Bizim amacımız orta sahanın merkezini kapatmaktı. Topa da sahip olup boşlukları doğru kullanmaktı. Ayrıca çok memnunuz. Heyecanlı bir şekilde gelecek taraftarlar rövanşa. Çok büyük bir maç olacak. Mesela Napoli sahasında Barça'dan 4 yedi. Her şey olabilir. Ancak, iyi mücadele edeceğiz. Şu ana kadar hiçbir şey yapmadık. Hayallerimizi canlı tuttuk. Taraftarlarımız bize İstanbul'da çok yardımcı olacak. Maçtaki kötü anlarımız olsa bile, doğaldır olabilir, onlar bize daha güçlü olmamız için çok yardımcı olacaklar.

PENA VE KEREM AÇIKLAMASI
Bizler iyi bir kaleciye sahibiz. Şu an bildiğimiz şeyi gösterdi. Bizim için burada bulunması çok önemli. Haklı olduğumuzu gördük. İyi oynuyor, ayaklarına çok hakim. Barcelona’nın teknik direktörü değilim ama Inaki’nin ileride iyi bir geleceği olacak. Kerem, her gün geliştiriyor kendisini. Sürekli öğrenmek istiyor. Bizim de amacımız bu. Bu tabii oyuncuların yardımı olmadan çok zor. Kalitesi var. Çok dikkatli bir genç. Onunla beraber olduğumuz için şanslıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0