Okan Buruk takımla toplantı yaptı!

Yeni sezon kamp çalışmalarına Florya'da başlayan ve önümüzdeki günlerde yurt dışı kampı için Avusturya'ya gidecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk oyuncularıyla toplantı yaptı. Kamp çalışmalarına ilk hafta katılmayan Marcao ile Boey'i telefonla arayan Buruk, kamptaki futbolcularla da yüz yüze görüşme yaptı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takım içinde birlik ve beraberliğin sağlanması için adımlar atmaya başladı. Deneyimli teknik adam, “Her zaman ve sadece Galatasaray” mesajıyla önemli uyarılarda bulundu. 7 Temmuz'da Avusturya'nın Graz kentinde yapılacak kampın önemine dikkat çeken Buruk  oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Yaz transfer dönemi olması nedeniyle bazı arkadaşlarımızın bazı kulüplerle transfer flörtünde olduğunu biliyoruz. Zihinsel olarak bu tür görüşmeler olumsuz etki yapabilir. Sizlerden tek ricam sadece Galatasaray'ı düşünün. Fizik ve kondisyon açısından bir hayli eksiğimiz var. Daha çok çalışarak yeni sezona hazır girmeliyiz. Aklınızın burada olmasını istiyorum. Avusturya'da transfer dedikoduları veya başka konuların konuşulmasını asla istemiyorum.” ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0