Florya'da forma savaşı başlıyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve son gün adeta gövde gösterisi yaparak 5 yeni isme imza attıran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'u tatlı bir zorluk bekliyor. Genç teknik adam şampiyonluk iddiasıyla yola çıkılan sezonda yıldızlarla dolu geniş kadroda en ideal 11'i bulmak için ekibiyle birlikte zorlanacak gibi görünüyor. Ancak şimdiden ilk 11'de oynayacak 5 ismin yeri garanti gibi! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ilk 7 haftada 11'inde 16 farklı isme görev verdi. Milli arada yardımcılarıyla durum değerlendirmesinde bulunan Buruk, 5 banko belirledi. Kalede Muslera, sağ bekte Sacha Boey, stoperde Nelsson ile Abdülkerim ve ön liberoda Torreira'nın formaları garanti. Bu oyunculardan sakatlık ya da cezalı duruma düşmedikleri sürece vazgeçilmeyecek. İlk 11'in diğer yarısı ise kıyasıya bir rekabete girecek. Fransız sağ bek Leo Dubois, sol bekte Van Aanholt'tan formayı alacak. Orta sahada Oliveira'nın alternatifi olarak Midtsjö görülüyor. Yeni transfer Mata, Mertens'le değişmeli oynayacak. Yunus ve Kerem yerine kenarlarda +3 dikkate alınarak Yusuf Demir ve Rashica tercih edilebilir. Forvette Icardi-Gomis ikilisinden formda olan görev yapacak.

SAVUNMA TAMAM GİBİ
7 maçta sadece 5 gol yiyen Galatasaray, takım savunmasını oturttu. Buna karşılık atılan 9 gol yeterli görülmüyor ve teknik heyet ilerleyen haftalarda hücum hattında değişiklikler yapmayı planlıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0