Galatasaray NEF finalde kaybetti!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bursa'da katıldığı Frutti Extra Cup'ta sürdüren Galatasaray NEF, turnuvanın finalinde ev sahibi Bursaspor ile karşılaştı. İlk yarıda savunmada sıkıntılar yaşayan ancak ikinci yarıda oyuna ortak olan Pistiolis'in öğrencileri sahadan 74-64 mağlup ayrılarak turnuvayı ikinci tamamladı.

Galatasaray NEF mücadeleye Dee Bost, Raymar Morgan, Göksenin Köksal, Angelo Caloiaro ve Dylan Ennis beşiyle başladı. Mücadelenin ilk bölümüne hücumda kötü tercihlerle başlayan ve savunmada rakibini durdurmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar maça 15-1 gibi kabul edilemez bir başlangıç yaptı. Başantrenör Pistiolis'in mola almadığı çeyrekte takımımız potasında 28 sayı gördü. Rakip potada sadece 13 sayı üretebilen Galatasaray NEF, ikinci çeyrekte rakibinin hızını kesmeyi başarsa da soyunma odasına 47-28 geride gitti. Soyunma odası dönüşünde oyuna ortak olan ve hem hücumda hem de savunmada rakibine karşı iyi bir oyun ortaya koyan Pistiolis'in öğrencileri çeyrek sonunda farkı 6 sayıya kadar düşürdü ve son 10 dakikaya 56-50 ev sahibi takım lehine skorla gidildi. Son çeyrekte başabaş bir oyun ortaya konurken Onuralp Bitim'in öne çıktığı bölümde Bursaspor farkı yeniden 10 sayıya kadar çekmeyi başardı ve maç 74-64'lük skorla sona erdi.

Galatasaray NEF'te en skorer isim 20 sayı üreten Angelo Caloiaro olurken, tecrübeli oyuncuyu 12 sayı ile Dylan Ennis ve 8 sayı ile Yunus Emre Sonsırma takip etti. Maça ilk 5'te başlayan yıldız oyuncu Dee Bost mücadeleyi 2 sayı ile tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0