Mathias Ross: Bir rüyanın ortasında gibiyim!

Galatasaray
'ın yeni sezon öncesinde transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Mathias Ross ülkesinin U21 milli takımına gittiğinde Danimarka basınına açıklamalarda bulundu. Transfer döneminde yaşananları bir rüya olarak yorumlayan genç savunma oyuncusu Galatasaray'ın göz önünde olan ve tanınır bir kulüp olduğunu ifade etti. 

TAKIMDA KALACAĞIMI DÜŞÜNÜYORDUM
1 Eylül sonrası transfer penceresinin tamamen kapandığını düşündüm ve Aalborg ile yola devam etme düşüncesine sahiptim. Anlaşmaya ilişkin ilk bilgiyi Çarşamba sabahı öğrendim. Sportif direktör Inge Andre Olsen ve menajerim Mads Bach Lund, sabah antrenmanından önce ofise gelmem gerektiğini söylediler. Telefon görüşmesi sonrası 'Şimdi ne yapacağım?' diyordum. Bana Aalborg'un Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu ve bu yüzden vedalaşma sonrası eve giderek eşyalarımı toplamam gerektiği söylendi. Ofiste ağzım açık şekilde nefes nefese kaldım. Bir buçuk gün sonra da İstanbul'da imza attım. 

BİR RÜYANIN ORTASINDA GİBİYDİM
Nereden geldiğim düşünüldüğünde kesinlikle olağanüstüydü. Birkaç yoğun günün ardından çok yorgun ve halsizdim. Ama bir rüyanın ortasında gibi dolaşıyordum. Alışmam kolay oldu. Hem oyuncular hem de kulüptekiler başlangıcı kolaylaştırdı. Elbette Victor Nelsson ve yeni Norveçli takım arkadaşım Fredrik Midtsjö'den çok yardım aldım. 

GÜÇLÜ BİR KÜLTÜR VAR
Transfer haberleri sonrasında taraftarların tepkisi ve gelen etkileşim kesinlikle aşırı hareketliydi. 4 bin civarındaki takipçim 100 binin üzerine çıktı. Türk taraftarlarının sevgisi vardı. Hiç bu kadar çok mesaj almadım. Havaalanına indiğimde beni karşılayan insanlar vardı. Böylesine büyük ve güçlü taraftar kültürünü yaşamak harika.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0