Antalya'da bir haftalık kamp!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında federasyonun ligleri 1 Mart'a kadar ertelemesiyle birlikte Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk oyuncularına kısa bir izin verdi. Camia olarak da deprem bölgesine büyük bir yardım koridoru oluşturan Sarı-Kırmızılılar, lig mesaisine Antalya'da yapacağı kampla devam edecek. 

Teknik direktör Okan Buruk tarafından futbolculara 18 Şubat'a kadar izin verilirken, Florya'da topbaşı yapacak olan Galatasaray kamp çalışmaları için 20 Şubat tarihinde Antalya'ya hareket edecek. Bir hafta boyunca burada kamp yapacak olan takımımız, maç geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Alanyaspor ve Gençlerbirliği ile de birer hazırlık maçı yapacak. 

Deprem nedeniyle Gaziantep FK'nın ligden çekilmesiyle ligin 23. haftasını BAY geçecek olan Sarı-Kırmıızlılar, ligdeki bir sonraki maçını Kasımpaşa ile oynayacak. Lig programı ve fikstür federasyon tarafından ilerleyen tarihlerde açıklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0