Icardi'nin bonservisi için müjde!

Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da takımın yıldızı Mauro Icardi için yönetim harekete geçerken, Arjantinli golcünün bonservisinin alınması için Fransız devi PSG ile görüşmeler başladı. Galatasaray'da bu sezon yeniden doğan ve attığı gollerle takımını şampiyonluğa taşıyan Icardi için gelen haberler umut verici..

Radio France'ın haberine göre; Galatasaray yönetimi, uzun süredir gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Mauro Icardi'nin bonservisi konusunda Paris Saint-Germain ile anlaştı. Haberde anlaşmanın ekonomik boyutu hakkında ise bilgi verilmedi. Mauro Icardi'nin bu sezon 6 milyon 750 bin Euro'luk maaşının 6 milyon Euro'sunu PSG, 750 bin Euro'sunu Galatasaray ödüyor. Yeni anlaşmada 30 yaşındaki oyuncunun ne kadar yıllık ücret alacağı ise merak konusu. Yönetim, şampiyonluğun gelmesi durumunda Icardi ile anlaşmak için tüm maddi imkanları kullanacak.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, hafta sonu oynanan Kayserispor maçının ardından Icardi'nin takımda kalmasını istediğini ifade etmişti. Arjantinli yıldız golcü de sezon sonunu işaret etmiş ve Galatasaray'da kalmak istediğini net olarak dile getirmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0