Sercan & Caner..


Sercan Yıldırım & Caner Erkin..
HOŞGELDİNİZ..

İkisini birer gün arayla yazmıştık..

17 Ağustos'ta Sercan ve 18 Ağustos'ta Caner haberlerini girmiştik bloga..

Haberler aşağılara gitmiş, bizde güncel bir haber koyalım dedik en tepeye..

21 Ağustos'ta Sercan & Caner haberini girmiştik bloga..

Yorum ve mail olarak sorular geliyordu "Neden kaldırdınız haberi" diye..

Hayır haberi kaldırmadık, sadece sayfada görüntülenen haber sayısı 7.

Bahsedilen haberlerin üzerine yeni haberler gelince, 2.sayfaya düşmüş haber..

Fakat kaldırılmış zannetmişsiniz..

Oysa haber burada..

54 yorum:

  1. Büyüksün FCN zaten Elano da bir şov yapmıştınız bu da cilası oldu. Başka güzel haberler dileğiyle.

    Resmi açıklamayı ne zaman yapacak kulüp ?

    YanıtlaSil
  2. Resmi açıklama tarihi bilemeyiz takdir edersin ki..

    "KİŞİSEL FİKRİM" bu hafta içi..

    YanıtlaSil
  3. maçtan sonra olabilir bence çünkü bu gün kadroda olan oyuncular olacak oynamasalar bile yedek kulübesinde oturacaklar sonuçta takasla oyuncu gidecek deniliyor

    YanıtlaSil
  4. Bu transferlere bitti kesin yazmisin öbür tarafta..öyleyse bence bu hafta ici beklenmez..bosu bosuna zaman kayibi olur..oruc oruc beni bi heyecana soktun be FCN =) insallah dogru olur bu haber..olmama olasiligi nekadar?

    YanıtlaSil
  5. Öyle bir ihtimal maalesef yok :)

    YanıtlaSil
  6. Bence 2 yabancı hakkı varken durmaz Galatasaray. Eğer Uğur'a güvenmiyorsa Rijkaard, bir sağ bek alsınlar derim. Tabi parasal sorun fazla şuan ancak oluşmuş, oluşacak efsane kadro onu da karşılar bir süre sonra elde ettiği başarılarla. O yüzden Milli Takıma çağrılmış en güzelinden bir Coloccini :) temennim olur, Tabi Uğur'u illa 2. kadroya koyacaksa. Yoksa şuan gayet başarılı Sabri de yedek olarak fena bir adam değil ama yedek olarak. Sercan ve Caner'le hiç eksiğimiz kalmadı.

    FCN diyorsa gerçektir bitmiştir bu iş.

    YanıtlaSil
  7. Ya abi cok kesin konusuyon..yanlis anlamayin ama seviniyimmi sevinmiyimmi bilemiyorum..size güvenmedigimden degil ama bu transferde isler hic belli olmaz resmi olmadan?

    YanıtlaSil
  8. Yani oldu bu is abi ,alp yalman da gstv de demis !ne is!

    YanıtlaSil
  9. neden maalesef ya iyi ki öyle bir ihtimal yok

    YanıtlaSil
  10. FCN Adnan Polat Kayseri macinda roportaj veriyor ve Sercan olmayacak tarzi konustu. Bu konuda yorumun var mi?

    YanıtlaSil
  11. Sercan konusu için başkan herhangi bir şekilde olmayacak, iptal gibisinden birşey söylemedi. Bizim bir bütçemiz var ve buna göre hareket edeceğiz dedi.

    Bu arada Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'da tribünde yer alıyor.

    YanıtlaSil
  12. İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ve Sercan'ın menajeri tribünde. Bursa hemen hemen tam takım gelmiş ASY'ye..

    Başkan'ın açıklamasına ufak bir örnek vereyim.

    "Transferi kapattık, artık transfer yapmayacağız."
    --->> Elano Galatasaray'da..

    YanıtlaSil
  13. Ya ne is bu,butun bursspor samiyende ,baskan misafirim diyor ,trasnfer konuusmadik diyor!ne is!

    YanıtlaSil
  14. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'da tribünde.

    Hakan;

    Nerden bilelim ne iş..
    Adamlar demekkili gün boyu İstanbul'daydı, görüşmeler devam etmiş.
    Onlarda Nonda veya Aydın için gelmişlerdir.
    Malum para + oyuncu vericez.
    Bu oyuncu ya Aydın ya Nonda olucak.

    YanıtlaSil
  15. Açıkcası imzaları görmeden hiç bir transfere inanmam. Fcn Blog'u uzun zamandır takip ediyorum ve doğru haberlerine bir çok kez şahit oldum. Fenerbahce resmen Sercan'dan vazgeçti, Beşiktaş Bobo'yu elinden çıkaramadığı için Sercan hayali suya düştü. Bu durumda Sercan'ı alacak takım olarak sadece biz kaldık. Bizde başkanımızın dediği gibi bütçemize uyarsa kadromuza katarız. Sercan'ı bir türlü bütçeye uydururlar ve takıma kazandırırlar. Gidecek adam Nonda olursa tabiki sevindirici olur. Hatta Nonda+Mehmet Güven olursa daha iyi olur. Bursa takımının hocası başkanı tribündeyse bu akşam bile bu iş bitebilir. Teklif ettiğimiz parayı uzun yıllara bölmek istediğimiz için Bursa naz yapıyor gibi geliyor. Camiamız adına hayırlı olsun. Sarı kramponları, süraqti,pozisyona girişi ve bitiriciliği ile bize çok şeyler katacaktır. Hoşgeldin başlığına umarım bu futbolcularda en kısa zamanda hoşbulduk der.

    YanıtlaSil
  16. O kadar belliydi ki başkanın açıklamasında mimikleri, hareketleri. Saklayamadığından değil saklamadı bilerek herkesi şüpheye düşürmek için :) Büyük başkan bitirmiş işi.

    YanıtlaSil
  17. fcn çok kesin konuştunuz hatta şu iki transferden sonra güzel bir açıklama olduğunu söylediniz. fakat sonra başkanın açıklamalarıyla umutlar söndü, ardından ertuğrul, yazıcı birde sercanın menajerini görünce yeninden umutlandık.ayrıca birde rıza çalımbay kafaları karıştırdı. şimdi nolacak tam olarak bilgilendirir misiniz acaba, iyice karmakarışık oldu bu iş?

    YanıtlaSil
  18. Başkanın açıklamaları sizleri umutsuzluğa sürüklemesin. Transferi kapattık açıklamasından sonra Elano'nun geldiğini tekrardan hatırlatırım. Başkan açıklamasında herhangi kötü birşeyde söylemedi aslında.. Sadece yanlış ve farklı yorumlamalar mevcut.

    Bursaspor heyeti bugün tam takım Ali Sami Yen'deydi. Misafir olarak sadece başkan gelir, teknik direktör, menajer, asbaşkan gelmez. Başkanla asbaşkanı anlarımda teknik direktör ne alaka? Hadi onuda geçtim menajerin amacı ne? Onuda mı misafir olarak çağırdılar :)

    Buradan anlaşılıyor ki, bugün görüşmeler olmuş ve eğer daha bitmediyse tam olarak imza atılmadıysa belkide bu gece son görüşmeler devam edicek.

    Rıza Çalımbay'ın orada olmasının amacı belli. Volkan Yaman'la görüşmeye geldi Eskişehir. Yaklaşık 3 haftadır bu transferin bitmesini bekliyorlar, Rıza Çalımbay son noktayı koymaya gelmiş olabilir oyuncuyla görüşmek için.

    Herhangi bir karmaşıklık söz konusu değil, sonuç itibariyle Galatasaray'ımız hem Caner'in işini hemde Sercan'ın işini bitirmek üzere hatta bitti. Caner yüzde99 iken, Sercan yüzde95 diyebiliriz sizlere oranlama yaparsak..

    Biz bu transferler bitti diyoruz ve sadece bu hafta olması planlanan açıklamayı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Sercan gelsin,Nonda da gitmesin, kaymaklı kadayıf gibi olur anasını satıyım =D.

    YanıtlaSil
  20. Olumlu yönden bakacak olursak, başkan Bursaspor'un Galatasaray'ın bütçesinin üzerinde bir fiyat istediğini söyledi. Eğer diğer bonservisler gibi bunu da taksite bölebilirsek bütçemiz dahilinde olacaktır. Yoksa Haldun Üstünel'in transferlerinden Adnan Polat'ın da mı haberi yok :) (tabii iç transfer olmasına karşın buna da Haldun Üstünel'in parmağı varsa)

    YanıtlaSil
  21. Bursa da oturan biri olarak arkadasimda maci islemis evime donerken;Bursayi bilenler bilir Setbasinda trafikte yanima beyaz bir corvette yanasti.soyle icindeki kim diye bir baktigimda ne goreyim Sercan Yildirim...Hemen arabamim camini actim ve torpido da duran GS atkisini cikartip Sercana gosterdim...Geliyorsun degil mi diye bizeee die bagirdim kendisine;bloglarda bitmis is diyorlar gelmissin bile dedim...Suratinda sadece bir tebessum olustu o kadar;hic bir sey demedi ancak sanki o suratindaki tebessum bu is bitti;tamam geliorum gibi duruyordu...

    Ancak sonra dan dusundum ki bu adam niye maci islemedi acaba die sordum kendi kendimee ya da ilk yarisina bakti,o kadar...Bole ara ara gosterir kendisini Bursa caddelerinde eskiden audi TT siyle simdi yeni corvette yle piyasa yapmasini sever...Bugun ki yaptigi piyasanin baska bir anlami da olabilir tabii-ya soyle sehirde son bi tur atayim sonra ver elini istanbul caddeleri veyahut piyasa yaparken sole taraftarin da bi tepkisini alayim;bakalim sercan nolur gitme diyenler ne kadar olacak ya da yuh cekenler ne kadar dierek bi nabiz yoklama yapti kendince...Bakalim sonucu,bu hafta gosterecek artik!Kendisi bisey demedi ama o tebessum bisiler demeye calisir gibiydi:)

    Not:Gs atkisiyla sercana isaret yapip bisiler anlatmaya calisirken iyi ki bi texasli gormedi beni orada yoksa su herife bak lan ne yapio die araba falan birakmazlardi die tirsmadim da degil hani...

    YanıtlaSil
  22. Fcn Blog bazi forumlarda bugün gs tv programminda yanilmiyorsam Alp yaman diye biri hep sercan ismini agzindan kacirmis ? Dogrumu bu yada burda okuyan arkadaslar sizden duyan varmi hic ?

    YanıtlaSil
  23. xaar süpersin :D:D gece gece koptum

    YanıtlaSil
  24. Sercan Yıldırım ve Caner Erkin Galatasaray'da...

    Fenerle anlaştı diyenler nerede,bakın biz hep buralardayız

    Şuan Ertuğrul Sağlam,Başkan Yazıcı,Murat Yalçındağ ve Haldun Üstünel Polat Rezidans'da toplantı halindeler

    Adnan Polat'ın kendileri için düzenlediği yemeğe katıldıktan sonra özel süit'e geçip görüşmelere başlandı

    En geç Salı gününe açıklanır

    Hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  25. hadi fcn :D gir şu resmi siteye galatasaray.org a çiz resimleri ana sayfaya . bu çocuklar bizde de :D artık bitsede şu transfer dönemi kurtulsak :D hayırlı resmi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

    YanıtlaSil
  26. texas nerden biliosun işallah dediklerin dorudurda sercanı alırz.sercan gelirse baroş yedek kalır bakmayın bugun 2 gol attına hep ayagnda top eziyo kac kere pozisyona girdi 1e 1 kaldı hepsinde topu rakibe verdi ki ama o topları alıp gol yapması lazm hepsini diil yarısını atsa 6 olrdu maç.

    YanıtlaSil
  27. 11:50

    Bütün toplari ezdimi sen maci seyretdine emin misin barosu resmen LINC etti ali turan ve aydin hep faul hakemde bunlara göz yumdu iki tane net penalti ve bir son adamdi baros faul yapildi mücadelesi süper bir iki hafta sonra gör sen barosu

    Tüm Bursa samiyende olduna göre bir her an hersey olabilir

    YanıtlaSil
  28. evet izledim ozetlerdede tekrar tekrar izledim baros cok pozisyona giren we cok harcıyan bi oyuncu evet aydın linç etti dorudur penaltılarıda vermedi hakem ama sırf bu pozisyonlar diilki maç içinde bisuru pozisyon oldu barosun onune top attılar aydın yanınnda hızını kullan ve gec adamı onunde bile diil yanında teke teksin yani ama dribling yapamıyo baros top ayagına oturmuyo kac tane pozisyonu harcadı boyle hatta son goldeki vuruşuda bence kotuydu kaleci cıkarıoduki karsı karsıyasın o pozisyonda iyi bi forvet cat diye topu aglara asar kalecide bakar futbolu iyi bilen bunları gorur sercan gelirse bunları yapabilecegine inanıorm işallah gelir ve buyuk ihtimal barosu keser ve cok daha fazla gol atarız buna emin olun

    YanıtlaSil
  29. Dün Gece Futbolig'de Caner ile yapılmış röportajını verdiler:

    " Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Caner Erkin ise, Fenerbahçeli olduğunu belirtti.Caner, geçtiğimiz sezon Bejeke ve Ts'den teklif aldığını dogruladı. Genç oyuncu Türkiye'ye dönmek istemediğini, amacının İngiltere Ligi'nde forma giymek olduğunu söyledi."

    Ne kadar doğru bir haberdir kaynağına bakılırsa bilemem ama şuanda üst seviye'ye yaklaşmış galatasaray ruhuna uyum sağlıyacakmı ?

    YanıtlaSil
  30. Bahsedilen röportaj öncelikle "geçen senenin" röportajı.

    Şu anda ruhtan ziyade gerçekten sistem takımı olan ve mücadele eden bir Galatasaray var.

    Caner'in Fenerbahçe taraftarlığı ise çocukluktan kalma bir durum olarak söz edildi. Kendiside onu belirtti. Çocukluk dönemlerimde Türkiye'de Fenerbahçe'ye karşı ilgim vardı dedi.

    Malum basının abartması ve bazı şeyleri sürklase etmesi.

    Birileri Galatasaray'ı çekemiyorda..

    YanıtlaSil
  31. baros kadar çalışkan bir forvet daha var mı bu ligde attığı deparların haddi hesabı yok sağa sola koşularını say say bitmez kimi forvetlerin tüm sezon boyunca yaptığı koşuları adam tek maçta yapıyor onun boşalttığı alana giren diğer oyuncular da pozisyona giriyor sitemin en önemli oyuncularından biri baros evet biraz beceri eksikliği var ama oda tam olsa idi zaten adam bugün hala liverpol da ilk 11 oyuncusuydu fiyatı 40-50M£ olurdu

    YanıtlaSil
  32. 13:41

    Katiliyorum

    13:26

    Okadar mücadele okadar kosuyorki bazen olmicak isler yapiyor Baros tek önde top beklese hic bir mücadelede yerde kalmaz ama baros savasiyor mücadele ediyor son vuruslari biraz daha iyi olsaydi suan Real veya Barcelonada oynardi saten Barosu begen miyenlerde varya ben buna anca gülüyorum ok ben Hemen Haldun üstüneli ariyorum Baros bizi sarmiyor bir an evel Torres ve Drogbayi getirin diye :))

    Sercan Yildirim gercekden cok büyük yetenek gelmesini cok istiyorum fakat sercan simdiye kadar ne yapmis 1 senede 11 goll atmis kos koca barosu kesecek diyorsun olacak is mi ya

    YanıtlaSil
  33. eskişehir volkan'la anlaştığını açıklamış. kaynak dha. caner'in de kesinleştiği açıklanmış, kaynak yine dha. bu da demektir ki başlığın 'caner' kısmı tamamdır. bu da demektir ki, sercan da geliyor.

    Eskiden bir oyuncunun kalitesi için 'FM diyorsa doğrudur' felsefesine inanırdım. Artık transfer için de 'FCN diyorsa doğrudur' felsefesine inanıyorum:)

    YanıtlaSil
  34. sercan için nonda+5 milyon auro teklif etmişiz. ama bursa başkanı 7 milyon+nonda hemde nondanın 1,2 milyon euroluk parasını verin demiş. eğer bu gerçekse gelmesin kardeşim. bulunmaz hint kumaşımı bu yahu. nondanın morali bozulacak şimdi istenmediği bir takımda ne kadar verimli oynar orasıda ayrı. koca sezon baros a emanet.....

    YanıtlaSil
  35. hadi mucadele edio diosnz tamam okadr koşuo buna bişi demiorm ama o mucadelelerde baroşun kac kere topu kazandını gordunuz hep kaybedio herzaman hemde ayrıca baros eskiden iyi dribling yapan bi oyuncuydu şmdi bi tane adam gecemio ki gecse dun 2 gol daha rahat atardı hiç barosun iyi top saklayp asist yaptıgını gordunzmu ki ole oynaması lazm yanndaki oyuncular buna cok musait ozellkle keita we arda ama yapamıyo son wuruşu iyi degil eskisi gibi dribling yapıp adam gecemio hawa topu zaten yok e ozaman nesi kaldı bu adamın senin dediğin cok koşuo mucadele edio onu her forwet yapabilr al cok koşan anadoludan ucuza koşsun forwet dediginn ekstra ozellikleri olmalı sırf koşmayla olmaz barış ozbeki koyalm ozaman aynı işi gorur oda cok koşuo yani cok bişi istemiorz bazı forwetler gibi uzaktan şut kafa topu flnda demiorm bunlar hiç yok zaten

    YanıtlaSil
  36. Cambaz

    Beni caner hic ilgilendirmiyor gelsede olur gelmesede

    15:21

    Ya kardesim biraz mantikli yaz ya senin yasin kac?? Barosu sirad bir fudbolcu yapdin hic assist yapmiyor mus gecen sene 20 Goll 7 assist yapdi bu sene daha formunda degil bekle 2-3 hafta sonra gör sirf mücadele ve kosuyor mus allahim sen büyüksün basimiza tas yagacak senin gibi adamlara Lukunku Inamoto yu transfer etmek lazim

    YanıtlaSil
  37. 15:36

    açıkçası caner'in son 1 yılda ne yaptığını nasıl oynadığını vs hiç bilmiyorum ama yöneticilerimize ve teknik heyetimize güvenim tam. yıllardır hiç varlık gösteremeyen aydın bile rijkaard'la hareketlendiyse, hocanın onay verdiği caner de iyi performans gösterecektir, eminim. ayrıca sol bekte de eksiğimiz var, hakan sakatlandı işte. caner beklendiği kadar iyi bir alternatif olsa bile yeter.

    YanıtlaSil
  38. Barosu eleştiren doğru demiş Barosun hiç bir extra özelliği yok ofsayt kralı olur ancak o forvete Serveti koysanız o da 20 gol atar etrafı yıldızlarla çevrili... Ben Makukulayı çok beğendim nasıl böyle bi futbolcu Galatasaray değilde Kayseride oynar.

    YanıtlaSil
  39. Hala resmi açıklama yok neden acaba :S:S

    YanıtlaSil
  40. Resmi açıklama 1 Eylül 2009 saat 17.00'ye kadar gelecektir. İlle de bugün, yarın gelmesi gerekmiyor. Özellikle Sercan Yıldırım transferi konusunda pürüzlerin olduğu aşikar. Nonda'yı ikna etmek başlı başına zor bir iş. Bunun dışında ödemenin yapılış şekli konusunda da sıkıntılar mevcuttur şüphesiz.

    Caner Erkin transferinin ama satın alma opsiyonlu kiralık ama doğrudan bonservisiyle alındığını tahmin ediyorum. Kendisinin seneye Galatasaray'da top koşturacağından şüphem yok açıkçası.

    Lakin Sercan Yıldırım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bursaspor'da kalma ihtimali var. Fenerbahçe'nin bu vakitten sonra devreye gireceğini sanmıyorum, lakin bu demek değil ki İbrahim Yazıcı kafasındaki fiyattan cayacak.

    Ha Sercan Yıldırım hakkında konuşulan meblağlara değer mi, o da bir tartışma konusu. Altyapıdan çıkma kaç forvet oyuncusu harcandı geçtiğimiz senelerde. Özgürcan, Cafercan, bu liste uzayıp gider.

    Sercan'ın geçen sene attığı gol sayısını görüp heyecan yapan arkadaşlar, Özgürcan Özcan 2008-2009 sezonunda küme düşen Sakaryaspor'da ligde tam 17 gol kaydetti. Bunu biliyor muydunuz?

    Velhasıl çok uzattım. Sercan Yıldırım'ın da gelmesine karşı değilim. İyi bir topçu olduğu aşikar. Sadece bir Wayne Rooney almıyoruz, sakin olalım.

    91 doğumlu Cem Sultan'ın da çok iyi olduğu konuşuluyor. Sercan gelsin gelmesin farketmez, umarım seneye kendisini A takımda görürüz.

    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  41. İşalla sercan transferi biter ve bu takımda oynar.canerde onemli ama sercan kadar diil benim gorusum sercan gelirse barosu bile kesebileceni dusunuorm gerci benim gorusum nonda barostan daha iyi bir forwet yeterki sakatlanmasın bu yaşında bile biraz futboldan anlıyanlar bunu gorebilir nondann fizigini iyi kullanması topu saklıyıp diger oyuncularımıza servis yapması kafa topları ve şutları barostan daha otede bir futbolcudur barosun liverpooldaki hali olcaksa o hızlı rakiplerin yanından fırtına gibi gecen ve uzaktan yakından herzaman şut deneyen şuan bakın mesela baros uzaktan şut atmayı bırakın 6 pas içine girene kadar şut denemiyor.Neyse ben burda barosu kotulemeye calışmıorm ama herşey ortada gozukuor 20 gol 7 asist demişsniz gecen sene guzel goller attı baros ama bir okadr kacırdı bence arkasına keita arda ve elanoyu koyuyorsak(tabiki kewell da var)barosun cok gol atması kacınılmaz ama daha iyi bir golcunun bu oyunculara eşlik etmesi gerektiğini dusunuorm ozellikle son vuruş ofsayta düşmeme gereksiz kart almama en azından teke tek kalınca adamı gec ve golu at bikere gorelim istiorm.

    YanıtlaSil
  42. Az önce scoutgs de Caner in imzayı attğı bilgisi verildi.sizin bilginiz var mı acaba?

    YanıtlaSil
  43. Adsız 18:56

    Yukarıdaki haberi okursan, bizde oyuncuların imza attığını belirtmiştik.

    YanıtlaSil
  44. texas kardeş dün gece için '....... Polat Rezidans'da toplantı halindeler' yazmışsın, görüşmenin sonucu hakkında bilgin varsa paylaşırmısın?

    YanıtlaSil
  45. Caner ve Sercan imzamı atmış

    YanıtlaSil
  46. Görüşmenin ayrıntılarını bilmiyorum ancak takastaki oyuncular ile görüşmeler yapılıyormuş

    Bursa tok satıcı ayaklarında ancak çok acil paraya ihtiyaçları var

    Rijkaard'ın da anlaşılan bir yabancı forvetin yerine Sercan ısrarı.Nonda giderse belki ikiside alınabilir

    Bizim ödeyeceğimiz ücreti de 2 sene vadeli istiyorlar,biz ise 4 seneye yayalım diyoruz

    Bu transfer hafta sonuna kadar biter

    Herkes rahat olsun

    Caner Çarşamba Günü Açıklanacak!!!

    YanıtlaSil
  47. eyvallah, sağolasın.

    YanıtlaSil
  48. benim anlamadığım olay takasta herkezin adı geciyor nonda aydın fln ama necatinin adı gecmiyor.5M+ nonda teklifi yerine veya bazı yerlerde 5m+ nonda yeser mehmet guven verilcek deniyor şole bi teklif yapsak 5M + yaser+necati+mehmet guven daha uygun bir teklif olur diye dusnuorm hem nondayıda elimzde tutmuş olurz.Burda en onemlisi nonda yı kaptırmadan sercanı transfer edebilmek bize butun sene 2 forvet yetmez mutlaka 3.sunun lazım olcagı zamanlar olcaktır.Ayrıca necatide yabana atılacak bir oyuncu diil bursaspor için orda direk oynıyabilir ve onemli katkı saglıyabilir.Umarım nonda gitmez..

    YanıtlaSil
  49. bursaya acil para lazım.2sene vadeli topçu vermez bursa.böyle bir satıs mı olur.eger öylebirsey olsun o bursa başkanını bursada tutmazlar,koltuktan indirirler.bir insan delikanlı olsun.
    önce 10 milyon isterim,sonra türkiyeye satmam.şimdi de 4.5+nondaya karsı sercan.eger gerçekleşirse bursa başkanına bir kaç lafımız olur.

    YanıtlaSil
  50. Tutacam kendimi diorm da tutamicam...Hadi nonda takasına eyvallah hadi nonda artı baska oyunculara da eyvallah ama 5 milyon ne lan... hunterlaar'ın 15 milyon ettiği , elano'nun 7.5 milyon ettiği piyasada ne demek arkadaş sercan'a 5 milyon+nonda+baska oyuncu(lar)...hem ayrıca nonda'nın takımla uyumu çok iyidir ve herkesle çok iyi anlaşır, yedek kalmayı kafaya takmadığı da açık, ayrıca iyi de yedektir...fenerbahçe miyiz arkadaş biz topuz'da yaptıkları gibi parayla şov yapıcaz kimse alamadı bak biz aldık dicez...tamam genç, tamam iyi forvet ama ibrahimoviç meselesinde denilen gibi; "Yok bi de eflak-boğdan'ı verselermiş a.k."...Eğer bu transfer olursa bu fiyata ki sanmiorm haldun üstünel gibi bi adam varken yanlış yapmış olurlar...

    YanıtlaSil
  51. nonda nin ve baros un birebirdeki barisi!!! ve sercan in basarisi goz onunde bulunduruldugunda gayet kaliteli bir transfer olacaktir.. hayirlisi olsun...

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar masa başı iş yapan basının sallama haberlerine göre yorum yapmamak gerekir. Bugün de Hoffenheim'ı talip etti Aydın Doğan'ın kızları. İstersek alırız ama ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş gibi paralarımızı saçmayız. Orta yol bulunursa ne ala yoksa dünya yetenekli futbolcu kaynıyor. Medya Lincoln'ü göndertti Elano'yu aldık şimdi golüne 'N'elano' diyorlar. ;)

    YanıtlaSil
  53. Sevgili FCN; Caner olayı tamam galiba ama Sercan'da sorun var gibi sanki..ne dersiniz..

    YanıtlaSil
  54. FCN Başkan, son aldığınız bi bilgi var mı Sercan'la ilgili?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0